Word ook lid van het Mikrocentrum High Tech Platform

 

En maak deel uit van een collectief van ruim 600 bedrijven uit de technische maakindustrie

 

 

Ja, mijn bedrijf wordt lid van het Mikrocentrum High Tech Platform!

Kies het gewenste type lidmaatschap:

De ingangsdatum van het contract begint altijd op 1ste dag van de maand. Een starter is niet langer dan 2 jaar bij de Kamer van Koophandel ingeschreven.

Geef hieronder aan of u een vitrine (€750,- per jaar) wenst.

Organisatiegegevens

Aanvullende factuurgegevens

Contactpersoon gegevens

Bent u tekenbevoegd?

Voer onderstaande gegevens alleen in wanneer u zelf niet tekenbevoegd bent.

Voor akkoord:
De overeenkomst m.b.t. lidmaatschap van het High Tech Platform wordt aangegaan voor 1 jaar en behoudens schriftelijke opzegging stilzwijgend verlengd. De opzegtermijn voor dit jaarcontract is 1 maand voorafgaande aan de automatische verlenging. De bijdrage van het High Tech Platform lidmaatschap wordt per jaar gefactureerd. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Acceptatie van uw inschrijving is voorbehouden aan  Mikrocentrum. Mikrocentrum is niet aansprakelijk voor de inhoud van de vitrinekasten.

Verklaring algemene voorwaarden en betalingscondities

Ondergetekende heeft de algemene voorwaarden gelezen en gaat hiermee akkoord. Daarnaast geeft ondergetekende hierbij toestemming dat Mikrocentrum de contact- en organisatiegegevens, voor zover relevant, publiceert in bijvoorbeeld de high tech bedrijvengids en op de website:

 

Waarom deze bedrijven lid zijn:

Neitraco Engineering BV 

“Neitraco Engineering is al vele jaren lid van het Mikrocentrum High Tech Platform. Wij zijn van mening dat het platform een belangrijke rol vervuld in het bij elkaar brengen van partijen en het verspreiden van kennis onder haar leden. Daarmee heeft het Mikrocentrum zich door de jaren heen een belangrijke rol verworven bij het vergroten van de Nederlandse innovatiekracht en het verbeteren van de concurrentiepositie van bedrijven. Middels deelname aan beurzen, cursussen en Meet & Match events plukt de Neitraco Groep hier ook de vruchten van!

Dirk van Sambeek, Managing Director


BKB Precision

"BKB Precision is lid omdat de kennis en kunde van onze mensen van belang is. Mikrocentrum en haar platform helpt ons door mensen op te leiden, ons netwerk uit te breiden en nieuwe contacten te leggen. En natuurlijk door ondernemend te zijn, zoals wij dat ook zijn. Een mooie match dus!"

Berrie van de Burgt, Sales Director

 


Ter Hoek Vonkerosie Rijssen

"Ter Hoek is lid van het Mikrocentrum High Tech Platform omdat wij als specialist afhankelijk zijn van andere specialisten. Mikrocentrum heeft een breed netwerk en een groot scala aan (technische) opleidingen waardoor wij als organisatie, maar voornamelijk onze mensen zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarnaast organiseert Mikrocentrum jaarlijks de Precisiebeurs in Veldhoven, dit is voor ons de meest succesvolle beurs in het jaar"

 Willem Jan ter Hoek, Sales Manager

 

                   Volg het High Tech Platform op

 

 

LinkedIn

 

 

Twitter