Aanmeldformulier exposeren op Technology for Automotive

Auto1

Geef hier de standafmeting en standnummer in.

Leden van het Mikrocentrum High Tech Platform en RAI AutomotiveNL die deelnemen als exposant van Technology for Automotive 2021 ontvangen een korting van 10% op de deelnameprijs.

Indien u een andere standafmeting of plaats wenst, gelieve dit hieronder aan te geven.

Contactpersoon evenement

Organisatiegegevens

Aanvullende factuurgegevens

Aan deze overeenkomst zijn genoemde deelnamekosten verbonden en op deze overeenkomst zijn de Algemene leveringsvoorwaarden van Mikrocentrum van toepassing. 
Ik ga akkoord met de deelnamekosten en de algemene voorwaarden:

De betaling dient uiterlijk 6 weken vóór aanvang van de beurs te geschieden. Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. U ontvangt hiervoor een factuur van Mikrocentrum. Uw betaling dient binnen de betalingstermijn te zijn bijgeschreven op de bankrekening van Mikrocentrum. Indien betaling niet tijdig heeft plaatsgevonden behoudt de organisatie zich uitdrukkelijk het recht voor om de toegang tot de expositie te weigeren.
Kosteloos annuleren is mogelijk tot 3 maanden voor het evenement. Van 3 tot 2 maanden voor het evenement bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd. Van 2 maanden tot en met het evenement bedragen de annuleringskosten het volledige deelname bedrag. Acceptatie van uw aanvraag is voorbehouden aan de organisatie.