Aanmeldformulier exposeren op Food Technology

Geef hier de standafmeting en standnummer in.

Indien u een andere standafmeting of plaats wenst, gelieve dit hieronder aan te geven.

Contactpersoon evenement

Organisatiegegevens

Aanvullende factuurgegevens

Aan deze overeenkomst zijn genoemde deelnamekosten verbonden en op deze overeenkomst zijn de Algemene leveringsvoorwaarden van Mikrocentrum van toepassing.
Ik ga akkoord met de deelnamekosten en de algemene voorwaarden:

De betaling dient uiterlijk 6 weken vóór aanvang van de beurs te geschieden. Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. U ontvangt hiervoor een factuur van Mikrocentrum. Uw betaling dient binnen de betalingstermijn te zijn bijgeschreven op de bankrekening van Mikrocentrum. Indien betaling niet tijdig heeft plaatsgevonden behoudt de organisatie zich uitdrukkelijk het recht voor om de toegang tot de expositie te weigeren.
In verband met de huidige corona situatie hebben we voor de komende editie een speciale coulance regeling op de standaard annuleringsregeling die vermeld staat in de algemene voorwaarden.
Kosteloos annuleren is mogelijk tot 1 september. Van 1 september tot 12 weken voor de beurs bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd. Van 12 weken tot 6 weken voor de beurs 75% van de deelname kosten en vanaf 6 weken vooraf bedragen de annuleringskosten het volledige deelname bedrag. Acceptatie van uw aanvraag is voorbehouden aan de organisatie.