Aanmeldformulier exposeren op Food Technology

Geef hier de standafmeting en standnummer in.

Indien u een andere standafmeting of plaats wenst, gelieve dit hieronder aan te geven.

Indien u een voor "Vrije standbouw" heeft gekozen, vul dan hieronder het aantal gewenste vierkante meters in.

Contactpersoon evenement

Organisatiegegevens

Aanvullende factuurgegevens

Aan deze overeenkomst zijn genoemde deelnamekosten verbonden en op deze overeenkomst zijn de Algemene leveringsvoorwaarden van Mikrocentrum van toepassing.
Ik ga akkoord met de deelnamekosten en de algemene voorwaarden:

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW en exclusief eventuele High Tech Platform lidmaatschapskorting en inclusief € 495,- niet restitueerbare inschrijfkosten. U ontvangt voor de deelnamekosten een factuur van Mikrocentrum Activiteiten BV. Uw betaling dient binnen de betalingstermijn te zijn bijgeschreven op de bankrekening van Mikrocentrum. Indien betaling niet tijdig heeft plaatsgevonden vóór aanvang van de vakbeurs behoudt de organisatie zich uitdrukkelijk het recht voor om de toegang tot de expositie te weigeren. 

Vanaf de inschrijving tot 6 maanden voor het evenement is annuleren kosteloos, m.u.v. de inschrijfkosten ad € 495,-. Annuleringskosten vanaf 6 maanden tot 3 maanden voor het evenement bedragen 25% van de deelnamekosten. Van 3 maanden tot 1 maand voor het evenement bedragen de annuleringskosten 50% van de deelnamekosten en 1 maand voor het evenement bedragen de annuleringskosten het volledige deelname bedrag.