Aanmeldformulier MES 2023

Kies het gewenste pakket en standnummer. Leden van Mikrocentrum, VOM en/of ION ontvangen 10% korting op het basispakket (wordt na inschrijving verrekend). Kies maximaal 2 thema's waarin je je wilt profileren.

Contactpersoon evenement

Organisatiegegevens

Aanvullende factuurgegevens

Aan deze overeenkomst zijn genoemde deelnamekosten verbonden en op deze overeenkomst zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van Mikrocentrum van toepassing. De kosten zijn inclusief € 495,- inschrijfgeld (niet restitueerbaar bij annulering).
Ik ga akkoord met de deelnamekosten en de algemene voorwaarden:

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW en exclusief eventuele lidmaatschapskorting en inclusief € 495,- niet restitueerbare inschrijfkosten. U ontvangt voor de deelnamekosten een factuur van Mikrocentrum Activiteiten BV. Uw betaling dient binnen de betalingstermijn te zijn bijgeschreven op de bankrekening van Mikrocentrum. Indien betaling niet tijdig heeft plaatsgevonden vóór aanvang van de vakbeurs behoudt de organisatie zich uitdrukkelijk het recht voor om de toegang tot de expositie te weigeren. 

Vanaf de inschrijving tot 3 maanden voor het evenement is annuleren kosteloos m.u.v. de inschrijfkosten ad € 495,-. Annuleringskosten vanaf 3 maanden tot 1 maand voor het evenement bedragen 50% van de deelnamekosten en 1 maand voor het evenement bedragen de annuleringskosten het volledige deelname bedrag.