Inschrijfformulier exposeren op Vision, Robotics & Motion and Digital Innovation

Vision1

Geef hier de standafmeting en standnummer in.

Indien u een andere standafmeting of plaats wenst, gelieve dit hieronder aan te geven.

Indien u een prijs op aanvraag wilt i.v.m. met een afwijkende afmeting, geef hieronder de afmeting als volgt in: (vb. 25x1)

 

Indien u een voor "Vrije standbouw" heeft gekozen, vul dan hieronder het aantal gewenste vierkante meters in.

Indien u een prijs op aanvraag wilt i.v.m. met een afwijkende afmeting, geef hieronder de afmeting als volgt in: (vb. 25x1)

 

Contactpersoon evenement

Contactpersoon evenement

 

Organisatiegegevens

Organisatiegegevens

 

Aanvullende factuurgegevens

Aanvullende factuurgegevens

 

Aan deze overeenkomst zijn genoemde deelnamekosten verbonden en op deze overeenkomst zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van Mikrocentrum van toepassing. De kosten zijn inclusief € 495,- inschrijfgeld (niet restitueerbaar bij annulering).
Ik ga akkoord met de deelnamekosten en de algemene voorwaarden:

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW, exclusief eventuele High Tech Platform lidmaatschapskorting en inclusief € 495,- niet restitueerbare inschrijfkosten. 6 maanden voor aanvang van de vakbeurs ontvang je vanuit Mikrocentrum Activiteiten B.V. een factuur voor de deelnamekosten. Wanneer je jouw bedrijf binnen 6 maanden voor aanvang van de vakbeurs hebt aangemeld, dan ontvang je direct de factuur. De factuur dient te worden voldaan binnen de voorgeschreven betalingstermijn op de bankrekening van Mikrocentrum. Wanneer de betaling niet binnen is voor aanvang van de vakbeurs, dan behouden wij ons als organisatie uitdrukkelijk het recht om de toegang tot de beursvloer te weigeren.

Vanaf de inschrijving tot 6 maanden voor het evenement is annuleren kosteloos, m.u.v. de inschrijfkosten ad € 495,-. Annuleringskosten vanaf 6 maanden tot 3 maanden voor het evenement bedragen 25% van de deelnamekosten. Van 3 maanden tot 1 maand voor het evenement bedragen de annuleringskosten 50% van de deelnamekosten en 1 maand voor het evenement bedragen de annuleringskosten het volledige deelname bedrag.