Aanmeldformulier exposeren op RapidPro

Rapid1

Geef hier de standafmeting en standnummer in.

Indien u een andere standafmeting of plaats wenst, gelieve dit hieronder aan te geven.

Contactpersoon evenement

Organisatiegegevens

Aanvullende factuurgegevens

Aan deze overeenkomst zijn genoemde deelnamekosten verbonden en op deze overeenkomst zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van Mikrocentrum van toepassing.
Ik ga akkoord met de deelnamekosten en de algemene voorwaarden:

De betaling dient uiterlijk 6 weken vóór aanvang van de vakbeurs te geschieden. Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW en exclusief eventuele High Tech Platform lidmaatschapskorting. U ontvangt hiervoor een factuur van Mikrocentrum Activiteiten BV. Uw betaling dient binnen de betalingstermijn te zijn bijgeschreven op de bankrekening van Mikrocentrum. Indien betaling niet tijdig heeft plaatsgevonden behoudt de organisatie zich uitdrukkelijk het recht voor om de toegang tot de expositie te weigeren.
In verband met de huidige corona situatie hanteren we voor de komende editie een speciale coulance annuleringsregeling.
Annuleringskosten vanaf 2 maanden tot 1 maand voor het evenement bedragen 50% van de deelnamekosten. Van 1 maand tot en met het evenement bedragen de annuleringskosten het volledige deelname bedrag. In het geval dat de vakbeurs door overheidsregelgeving niet door mag gaan en niet binnen 3 maanden na de initiële beursdatum kan worden georganiseerd, dan zijn er geen annuleringskosten voor dit bedrag en volgt restitutie.
Acceptatie van uw inschrijving is voorbehouden aan de organisatie.